Zakelijke dienstverlening

Zakelijke dienstverlening: evenwicht tussen dienstverlening en commercie

Terra Management Search heeft ruime ervaring met executive search in de zakelijke dienstverlening, zowel voor interim als vaste posities. Organisaties balanceren voortdurend tussen het streven naar excellente dienstverlening enerzijds en commercieel handelen anderzijds. Onze consultants begrijpen dat, om de concurrentie voor te blijven, het noodzakelijk is dat het één niet ten koste gaat van de ander. Dit vraagt van managers en directieleden in de zakelijke dienstverlening het vermogen om de organisatie continu in de juiste richting te laten bewegen.

Zakelijke dienstverlening: er is meer nodig dan de juiste competenties

We ondersteunen organisaties in de zakelijke dienstverlening bij het vinden van general managers en managers op de vakgebieden personeel & organisatie, financiën, ICT, kennismanagement, marketing en business development. Voor een beperkt aantal advocaten- en notarissenkantoren zoeken wij tevens juridische professionals.

Voordat de werving start bestuderen we uw functiewensen en de omgevingsfactoren zoals organisatiestructuur- en cultuur, zorgvuldig. Deze verdieping is nodig omdat we uit ervaring weten dat een nieuwe directeur of manager in de zakelijke dienstverlening pas écht resultaten boekt als hij/zij een heldere visie heeft en in nauwe samenwerking mét uw medewerkers de lijnen uitzet en bewaakt.

Binnen de zakelijke dienstverlening heeft Terra ondersteuning geboden bij de invulling van tijdelijke en interim vacatures voor met name:

  • Accountantskantoren
  • Advocatenkantoren
  • Banken
  • Beroepsverenigingen
  • Consultancybureaus
  • Notariskantoren

Lees meer over onze werkwijze over search of interim.