De kracht van persoonlijke aandacht en begeleiding

De juiste m/v op de juiste plek!

Op zoek naar een partij die kan bemiddelen in bestuurders-, directie-, management- en toezichthoudende functies?

Terra Management Search staat voor een kwalitatieve dienstverlening in werving & selectie en executive search voor zowel vaste als interim posities. Ons doel? Een duurzame samenwerking en ‘de beste man/vrouw op de juiste plek’.

Wij werken voor organisaties in de gezondheidszorg, volkshuisvesting, maatschappelijke en zakelijke dienstverlening.

Ontdek wat Terra uniek maakt!

Invulling van vaste functies

Onze zeer ervaren senior consultants richten zich bij werving en selectie op de profieleisen, persoonlijkheid en stijl van de kandidaten én op de cultuur en identiteit van uw organisatie. Immers, de kwalificaties van de kandidaat zijn cruciaal, maar minimaal net zo belangrijk is de match met de context/cultuur. Deze aanpak resulteert in duurzame benoemingen die wederzijds inspireren. En dat is ook altijd ons doel. In de video leggen wij onze unieke werkwijze graag aan u uit!

Onze unieke werkwijze bij vaste functies

Werkwijze bij Interim functies

Interim management wordt ingezet tijdens crisissituaties, veranderingsprocessen, projecten en overbruggingssituaties. Iedere organisatie vraagt echter om specifieke kennis en vaardigheden van een interim manager, passend bij de cultuur en het vakgebied. Een interim manager moet daarom passen als een maatpak, maar het moet vaak ook snel!

Wij beschikken over een uitgebreide databank aan interimmers, die ruime ervaring hebben in bovengenoemde sectoren. Hierdoor kunnen we u binnen enkele werkdagen in contact te brengen met verschillende ‘passende’ interim managers of bestuurders.

Hoe gaan we te werk als het snel moet?

Referenties

  • Het is zeer plezierig om met Terra Management Search samen op te trekken bij werving en selectie van kandidaten; Terra is zeer toegewijd en betrokken, en heeft de professionaliteit en drive, als ook het juiste inlevingsvermogen, om de goede match tot stand te brengen. Gezondheidshuis Stadshagen Dr. Ruurd Jan Roorda MBA, Directeur
  • Met veel vertrouwen en grote tevredenheid werk ik al 10 jaar samen met Terra Management Search. Cruciale vacatures weten zij in te vullen met professionals die goed aansluiten bij onze organisatie en cultuur. Daarom beveel ik Terra van harte aan binnen mijn netwerk en daarbuiten. Gertjan Veening, Raad van Bestuur
  • Ook bij Zorgservice XL werken wij naar volle tevredenheid met Terra Management Search. Zij weten als geen ander passende kandidaten voor te stellen omdat ze zich goed verdiepen in de cultuur van de organisatie die op zoek is naar een nieuwe collega. Hierdoor is Terra voor ons in het verleden en heden een succesvolle partner in de werving gebleken. Zorgservice XL Alexandra van Leeuwen, Directeur-Bestuurder
  • Als kandidaat in de procedure voor bestuurder in de zorg kan ik Terra Management Search zeer aanbevelen. De procedure en de samenwerking was professioneel. Een goed en deskundig begeleid proces waar ook nadrukkelijk wordt gekeken naar de match tussen mens en organisatie. Een plezierige samenwerking! OBG Patricia Bender, Directeur-bestuurder
  • Los van het alerte, betrouwbare, voortvarende werken met Terra Management Search, is juist benaderen vanuit verrassende invalshoeken de toegevoegde waarde die ze bieden. Woningstichting Putten Gerdien van der Ent, Directeur/bestuurder

Anderen over Terra

Al sinds 1999 werkt Terra op gebied van executive search voor maatschappelijke organisaties, zoals gezondheidsinstellingen en woningcorporaties en maatschappelijke en zakelijke dienstverleners. 

We zetten onze kennis, ervaring en intuïtie in bij het onderzoek naar wat kandidaten en opdrachtgevers bezighoudt en wat zij ambiëren.

Je vindt hier een greep uit onze referenties van kandidaten én organisaties.

Meer weten over Terra?

We komen graag met u in contact om u persoonlijk te vertellen over onze werkwijze en vooral wat we voor uw organisatie kunnen betekenen. Immers, aandacht en persoonlijke begeleiding zijn voor ons belangrijk om te ontdekken waar u naar op zoek bent. Neem vrijblijvend contact met ons op en ontdek of de Terra werkwijze bij u past!

Gratis whitepaper: keuzes en dilemma's bij een nieuwe manager of directeur!

We hebben een uitgebreide whitepaper geschreven over belangrijke aspecten om rekening mee te houden bij de werving en selectie van een nieuwe manager of bestuurder binnen een organisatie. Wat zijn keuzes en dilemma’s? Waar moet je rekening mee houden en wat speelt er eigenlijk allemaal mee bij deze keuze.

Doe er uw voordeel mee en wie weet zijn wij wel de partij die uw organisatie verder kan helpen om deze keuzes te maken!