Vacature Manager Zorg Maranatha en Siloah

Vacature Manager Zorg

Voor de Sirjon Zorggroep zijn we op zoek naar twee Managers Zorg, binnen twee verschillende organisaties van deze groep. Siloah in Bodegraven en omgeving biedt zorg aan mensen met een verstandelijke beperking. Maranatha uit Rijssen biedt zorg aan kwetsbare ouderen.

Onderschrijf jij de missie van de Sirjon Zorggroep en kun jij je vinden in de reformatorische waarden en missie van de organisatie?

Bekijk onderstaande vacatures en lees meer, of solliciteer direct!

Vacature Manager Zorg Siloah

Siloah zoekt een Manager Zorg die zich volledig kan vinden in de identiteit van Siloah. Je hebt plezier in het stimuleren en inspireren van circa 75 medewerkers en bent enthousiast over het bijdragen aan de groei van Siloah. Ze bieden zorg en ondersteuning aan mensen met een beperking op meer dan 20 locaties verspreid over heel Nederland. De Manager Zorg is voor gebied Zuid-West, waaronder de locaties Bodegraven, Capelle aan de IJssel, Gouda en Moerkapelle vallen.

Interesse? Bekijk de vacature en solliciteer vandaag nog!

Vacature Manager Zorg Maranatha

Voor Woonzorgcentrum Maranatha zoekt Terra Management Search een Manager Zorg/ Lid MT Gebied Oost.

Maranatha biedt woon- en zorgdiensten voor kwetsbare ouderen, vooral in hun laatste levensfase, met een focus op zelfstandig en zinvol leven. De reformatorische identiteit inspireert zowel bewoners als medewerkers. In Woonzorgcentrum Maranatha verblijven 135 ouderen. Als manager geef je op een inspirerende wijze leiding aan ± 250 medewerkers (± 100 fte)!

Interesse? Bekijk de vacature en solliciteer vandaag nog!