Vacature Manager Zorg Leger des Heils

Vacature Manager Zorg

Voor het Leger des Heils zijn we op zoek naar twee Managers Zorg, allebei binnen een ander vakgebied. Het gaat om een vacature binnen Pleegzorg en Wonen, waarbij je leidinggeeft aan ambulante teams. De andere vacature is als manager binnen Verslavingskliniek De Wending.

Onderschrijf jij de missie van het Leger des Heils en kun jij je vinden in de lijn met de christelijke waarden en missie van de organisatie?

Bekijk onderstaande vacatures en lees meer, of solliciteer direct!

Vacature Manager Verslavingskliniek

Voor het Leger des Heils is Terra Management Search op zoek naar een manager voor Verslavingskliniek De Wending. De Wending is de enige GGZ-kliniek binnen het Leger des Heils, gespecialiseerd in de behandeling van verslavingen, met een focus op mensen met een licht verstandelijke beperking en bijkomende psychische problematiek.

Deze functie biedt de mogelijkheid om leiding te geven aan een voorziening die centraal staat in het bieden van hoop en herstel voor mensen die kampen met verslavingen, geheel in lijn met de christelijke waarden en missie van het Leger des Heils.

Interesse? Bekijk de vacature en solliciteer vandaag nog!

Vacature Manager Pleegzorg en Wonen

Voor het Leger des Heils zijn wij op zoek naar een manager voor de ambulante teams Pleegzorg, 10 voor Toekomst en Woonstart.

Als Manager ben je verantwoordelijk voor de leiding over de afdelingen Pleegzorg, 10 voor Toekomst, en Woonstart. Je leidt twee ambulante teams, fungeert als schakel voor effectieve hulpverlening, en dient als aanspreekpunt en leidinggevende voor 16 hulpverleners. Deze professionals zetten zich in voor de ontwikkeling en het welzijn van jeugdigen, gezinnen, en volwassenen binnen deze programma’s.

Interesse? Bekijk de vacature en solliciteer vandaag nog!