Vacature Manager Bedrijfsvoering

Vacature Manager Bedrijfsvoering

Voor Arkin, een van de grotere ggz-instellingen van Nederland, zijn we op zoek naar twee Managers Bedrijfsvoering voor de merken Novarum en PuntP.

Beide bedrijven zijn gevestigd in Amsterdam. We zoeken voor beide posities een ervaren en verbindende manager. Bekijk onderstaande vacatures en lees meer, of solliciteer direct!

Manager Bedrijfsvoering PuntP

PuntP, met 44 medewerkers, behandelt jaarlijks ongeveer 1.500 cliënten die lijden aan angst- of stemmingsstoornissen. De behandeling vindt plaats op poliklinische basis. PuntP maakt deel uit van de Arkin-organisatie en is HKZ-gecertificeerd.

PuntP zoekt een verbindende manager bedrijfsvoering die samen met de manager behandelzaken de organisatie verder optimaliseert met behoud van een warme werksfeer.

Interesse? Bekijk de vacature en solliciteer vandaag nog!

Manager Bedrijfsvoering Novarum

Novarum is een vooraanstaand behandel- en expertisecentrum voor volwassenen met eetstoornissen zoals anorexia, boulimia, eetbuistoornis, en meer. Als toonaangevende speler in Nederland biedt Novarum zowel poliklinische, dag klinische en klinische zorg.

Novarum zoekt een verbindende manager bedrijfsvoering die samen met de manager behandelzaken de organisatie verder optimaliseert met behoud van een warme werksfeer.

Interesse? Bekijk de vacature en solliciteer vandaag nog!