Vacature Manager Zorg bij diverse Christelijke organisaties

Vacatures Manager Zorg

Voor diverse Christelijke organisaties hebben we openstaande vacatures in de functie van Manager Zorg.

Ben jij een ervaren manager in de zorg en identificeer jij je met de Christelijke identiteit? Bekijk dan snel onze vacatures en solliciteer!

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact op met Bert Hokken, consultant, via 06-20958965.

Vacature Manager Zorg Siloah

Siloah zoekt een Manager Zorg die zich volledig kan vinden in de identiteit van Siloah. Je hebt plezier in het stimuleren en inspireren van circa 75 medewerkers en bent enthousiast over het bijdragen aan de groei van Siloah. Ze bieden zorg en ondersteuning aan mensen met een beperking op meer dan 20 locaties verspreid over heel Nederland. De Manager Zorg is voor gebied Zuid-West, waaronder de locaties Bodegraven, Capelle aan de IJssel, Gouda en Moerkapelle vallen.

Interesse? Bekijk de vacature en solliciteer vandaag nog!

Vacature Manager Zorg Maranatha

Voor Woonzorgcentrum Maranatha zoekt Terra Management Search een Manager Zorg/ Lid MT Gebied Oost.

Maranatha biedt woon- en zorgdiensten voor kwetsbare ouderen, vooral in hun laatste levensfase, met een focus op zelfstandig en zinvol leven. De reformatorische identiteit inspireert zowel bewoners als medewerkers. In Woonzorgcentrum Maranatha verblijven 135 ouderen. Als manager geef je op een inspirerende wijze leiding aan ± 250 medewerkers (± 100 fte)!

Interesse? Bekijk de vacature en solliciteer vandaag nog!

Vacature Manager Verslavingskliniek De Wending

Voor het Leger des Heils is Terra Management Search op zoek naar een manager voor Verslavingskliniek De Wending. De Wending is de enige GGZ-kliniek binnen het Leger des Heils, gespecialiseerd in de behandeling van verslavingen, met een focus op mensen met een licht verstandelijke beperking en bijkomende psychische problematiek.

Deze functie biedt de mogelijkheid om leiding te geven aan een voorziening die centraal staat in het bieden van hoop en herstel voor mensen die kampen met verslavingen, geheel in lijn met de christelijke waarden en missie van het Leger des Heils.

Interesse? Bekijk de vacature en solliciteer vandaag nog!

 

Vacature 2 Managers Zorg ZNVW

Voor Zorggroep Noordwest-Veluwe (ZNWV) zijn wij op zoek naar twee zorgmanagers, één voor De Amaniet in Ermelo en de andere voor Korenbloem in Harderwijk.

ZNWV staat bekend om zijn toegewijde, persoonlijke zorg voor ouderen. Met een uitgebreid aanbod aan wonen, zorg- en welzijnsdiensten, beantwoordt ZNWV aan alle behoeften in de keten van ouderenzorg.

Voor beide locaties zoeken we een manager die houdt van een mensgerichte aanpak en stuurt op innovatie en kwaliteitsbevordering.

Interesse? Bekijk de vacature en solliciteer vandaag nog!