Vacature Specialist Ouderengeneeskunde

Vacature Specialist Ouderengeneeskunde

Voor twee opdrachtgevers in de regio Veluwe zijn we op zoek naar een Specialist Ouderengeneeskunde. Het gaat om vacatures bij WZU Veluwe en Zorggroep Noordwest Veluwe (ZNWV).

Je bent niet alleen basisarts, maar bent ook in het bezit van de specialisatie ouderengeneeskunde. Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging, dan hebben wij keuze uit twee hele mooie vacatures. Zowel WZU als ZNWV zijn professionele organisaties van formaat waar je als Specialist Ouderengeneeskunde echt jouw kennis kunt toepassen om mensen te helpen, zowel cliënten als collega’s.

Bekijk onderstaande vacatures en lees meer, of solliciteer direct!

Vacature WZU Veluwe

WZU Veluwe biedt met 1.200 medewerkers ( 620 fte) en zo’n 1.000 vrijwilligers zorg voor ouderen op de Veluwe met woonlocaties in: Elburg, Epe, ’t Harde, Nunspeet en Wapenveld.

Als specialist ouderengeneeskunde ben je regisseur van het multidisciplinair team, waar naast de collega artsen, physician assistants en paramedici deel van uitmaken en ben je eindverantwoordelijk voor de behandeling die geboden wordt. Je draagt zorg voor het prettig en goed informeren van cliënten en hun naasten en onderhoudt contacten met samenwerkingspartners en bent de spil in de informatievoorziening.

Interesse? Bekijk de vacature en solliciteer vandaag nog!

Vacature Zorggroep Noordwest Veluwe

ZNWV biedt persoonsgerichte zorg op maat aan ouderen die wonen in de gemeenten Ermelo, Harderwijk, Nunspeet en Putten. Ruim 1.800 medewerkers en 1.000 vrijwilligers bieden zorg aan huis en binnen de dertien eigen woonzorglocaties.

Als specialist ouderengeneeskunde heb je de ambitie om de zorg voor ouderen en rond complexe zorgvragen verder te ontwikkelen en te professionaliseren. Je hebt een duidelijke visie op goede zorg en behandeling. Je kan mensen enthousiasmeren en deelt graag je kennis. Je werkt graag samen met collega-behandelaren en zorgmedewerkers en zoekt actief contact.

Interesse? Bekijk de vacature en solliciteer vandaag nog!