Vacature Manager Zorg Siloah

Vacature Manager Zorg Siloah

Voor Siloah zoekt Terra Management Search twee Managers Zorg, voor gebied Midden en Zuid-West. Je bent als Manager Zorg bovendien lid van het MT van de betreffende regio.

De organisatie
Siloah (een onderdeel van Zorggroep Sirjon) biedt zorg en ondersteuning aan mensen met een beperking op meer dan 20 locaties verspreid over heel Nederland. Siloah is een zorgaanbieder met een reformatorische identiteit.

Siloah zoekt een Manager Zorg die zich volledig kan vinden in de identiteit van Siloah. Je hebt plezier in het stimuleren en inspireren van circa 75 medewerkers en bent enthousiast over het bijdragen aan de groei van Siloah. Je voelt je even comfortabel op strategisch niveau als op tactisch en operationeel niveau. Daarnaast ben je in staat om je visie helder over te brengen en ben je proactief in het nastreven van vernieuwing.

Bekijk onderstaande vacatures en lees meer, of solliciteer direct!

Manager Zorg – Gebied Midden

Gebied Midden omvat locaties in Barneveld, Geldermalsen, Tricht en Nunspeet, en biedt vanuit Veenendaal ambulante zorg in heel gebied Midden. Naast jouw functie als manager ben je ook lid van het MT regio Midden.

Spreekt deze vacature én de identiteit van de organisatie Siloah jou aan?

Bekijk de complete informatienotitie en solliciteer. 

De vacature sluit op 18 december 2023. 

Manager Zorg – Gebied Zuid-West

Gebied Zuid-West heeft locaties in Zeeland en in Zuid-Holland. In Zuid-Holland zijn dit de woonlocaties in Bodegraven, Capelle aan de IJssel, Gouda en Moerkapelle. Daarnaast wordt dagopvang geboden in Bodegraven, Moerkapelle en Waarder, er is een kleine tak ambulante dienstverlening en een klein Kinderdagcentrum in Gouda. Naast jouw functie als manager ben je ook lid van het MT regio  Zuid-West

Spreekt deze vacature én de identiteit van de organisatie Siloah jou aan?

Bekijk de complete informatienotitie en solliciteer. 

De vacature sluit op 27 december 2023.