Ons doel? De beste man/vrouw op de juiste plek!

Over Terra

Al sinds 1999 werkt Terra op het gebied van executive search voor maatschappelijke organisaties, zoals gezondheidsinstellingen, woningcorporaties en maatschappelijke en zakelijke dienstverleners. We zetten onze kennis, ervaring en intuïtie in bij het onderzoek naar wat kandidaten en opdrachtgevers bezighoudt en wat zij ambiëren. Waar komen zij vandaan en wat zijn hun drijfveren en verwachtingen? Onze werkwijze kenmerkt zich door persoonlijke aandacht en zorgvuldige begeleiding. Dit resulteert in duurzame benoemingen die wederzijds inspireren. Lees meer over onze kracht op gebied van search.

Een interim functie invullen vraagt om een hele andere manier van werken. Het draait daarbij om een combinatie tussen snelheid en de beste oplossing. Vaak worden wij ingezet bij crisissituaties, veranderingen of overbruggingen, waarbij tijdelijk een interim manager benodigd is. Lees meer over onze inzet op gebied van interim.

Wij werken vanuit een virtueel kantoor sinds wij de voordelen van videobellen hebben ervaren.
De eerste gesprekken met kandidaten voeren wij veelal digitaal, waardoor veel milieubelastende kilometers worden voorkomen. De vervolggesprekken worden op de locatie van onze opdrachtgever gehouden. Onze dienstverlening is van hoog niveau en door het ontbreken van huisvestigingskosten zijn onze tarieven nog concurrerender.

Onze kernwaarden

Persoonlijk
De kleinschaligheid en open cultuur van Terra maken ons bureau flexibel en benaderbaar. U heeft altijd één vaste consultant tot uw beschikking die ook buiten kantoortijden bereikbaar is voor overleg. Terra wordt door opdrachtgevers en kandidaten ervaren als een warm en hartelijk bureau waar kwaliteit, persoonlijke aandacht en integriteit voorop staan.

Zorgvuldig
Terra hecht aan een zorgvuldige procedure, zowel in vorm als inhoud. Doordat we voorafgaand aan de procedure alle afspraken vastleggen, kunt u er zeker van zijn dat uw functie binnen de gestelde termijn is ingevuld. Vervolgens brengen we alle harde en zachte functie-eisen nauwkeurig in kaart en zoeken we vervolgens een kandidaat die zoveel mogelijk aan deze eisen voldoet. We benaderen niet alleen mensen binnen ons netwerk maar ook erbuiten. We breiden ons kandidatenbestand voortdurend uit met goede, potentiële kandidaten.

Deskundig
Voor de werving en selectie van strategische posities is senioriteit een vereiste. Terra werkt daarom uitsluitend met senior consultants. Zij verdienden hun sporen met de begeleiding van wervingstrajecten voor bestuurdersposities, raden van toezicht en managementfuncties en zijn volwaardige gesprekspartners. Onze consultants duiken dieper in uw organisatie dan gebruikelijk. Zo leren ze uw ambities, strategie en cultuur écht te begrijpen en kunnen zodoende de beste match voor u vinden.

Maak kennis met de mensen achter Terra!

Bert Hokken

consultant

085-0702597
06-20958965
berthokken@terrasearch.nl

Liesbeth Aantjes

assistent-consultant

085-0702597
terra@terrasearch.nl

Mariska Drewes

consultant

085 – 0702597

terra@terrasearch.nl

Met persoonlijke aandacht vullen wij uw vraag in! Dat betekent dat de mensen achter Terra de ziel van ons bedrijf vormen. Wij delen de interesse in mensen en organisaties, het streven naar topkwaliteit, creativiteit, servicegerichtheid en leergierigheid. Op een eigen, maar bescheiden wijze willen we de ontwikkeling van mensen en organisaties faciliteren.

Senior consultants
Terra werkt uitsluitend met senior consultants. Zij hebben zelf ruime ervaring in bestuurs- of directiefuncties en weten dus uit ervaring wat er komt kijken bij een functie met een grote verantwoordelijkheid. Zij brengen bovendien ruime ervaring mee in de begeleiding van wervingstrajecten voor bestuurders, raden van toezicht en managers. Zij doorgronden uw ambities, strategie en cultuur en gaan met deze kennis én hun ervaring op zoek naar de kandidaat die hier het beste bij past. Lees meer over onze werkwijze op gebied van search en interim

Executive search
Onze consultants werken nauw samen met onze search desk die intensief meezoekt naar potentiële kandidaten, binnen en buiten het netwerk van Terra. Naast kandidaten die voldoen aan uw profiel leggen wij u ook alternatieve kandidaten voor. Zo bieden we u altijd een ruime keuze.

Backoffice
Ons ervaren backofficeteam verzorgt alle organisatorische zaken zoals het maken van afspraken en voorbereiden van cv-presentaties. Voor praktische en procedurele vragen kunt u bij dit team terecht. Op die manier ondersteunen en ontzien we u in het hele zoektraject.