Snelle oplossing voor interim management?

Interim

Interim management wordt ingezet tijdens crisissituaties, veranderingsprocessen, projecten en overbruggingssituaties. Iedere organisatie vraagt echter om specifieke kennis en vaardigheden van een interim manager, passend bij de cultuur en het vakgebied. Een interim manager moet daarom passen als een maatpak. Terra Management Search is specialist op het gebied van interim management in de zorg, woningcorporaties, welzijn en maatschappelijke en zakelijke dienstverlening.

Wij beschikken over een uitgebreide databank aan interimmers, die ruime ervaring hebben in bovengenoemde sectoren. Hierdoor kunnen we u binnen enkele werkdagen in contact te brengen met verschillende ‘passende’ interim managers of bestuurders.

Onderscheidende waarden

  • Altijd een snelle oplossing
  • Zorgvuldige begeleiding
  • Regelmatig evaluaties
  • Inschatting en analyse van de situatie

Werkwijze bij Interim functies

Interim management wordt ingezet tijdens crisissituaties, veranderingsprocessen, projecten en overbruggingssituaties. Iedere organisatie vraagt echter om specifieke kennis en vaardigheden van een interim manager, passend bij de cultuur en het vakgebied. Een interim manager moet daarom passen als een maatpak, maar het moet vaak ook snel!

Wij beschikken over een uitgebreide databank aan interimmers, die ruime ervaring hebben in bovengenoemde sectoren. Hierdoor kunnen we u binnen enkele werkdagen in contact te brengen met verschillende ‘passende’ interim managers of bestuurders.

Hoe gaan we te werk als het snel moet?

Snelle interim management oplossing nodig?

Zoekt u op zeer korte termijn een interimmanager of interim bestuurder? Onze consultants helpen u snel met een passende interim management oplossing. Onze dienstverlening is erop gericht om u binnen enkele werkdagen diverse anonieme cv’s van ervaren kandidaten te kunnen presenteren. Dit betreffen alleen kandidaten die in de gewenste periode beschikbaar zijn en die passen binnen het profiel en uw financiële kaders. Doorgaans begint een kandidaat al in de week na het eerste contact. Deze snelle plaatsing is mogelijk dankzij ons grote, en voortdurend aangevulde, bestand van ervaren interim managers en interim bestuurders. Onze consultants kennen hen persoonlijk, van eerdere plaatsingen of omdat zij hen ter kennismaking hebben gesproken. Hierdoor kunnen zij niet alleen beoordelen of de competenties en expertise van de interimmers voldoen aan uw profieleisen, maar ook inschatten of zij bij uw organisatie passen en over de juiste leiderschapsstijl beschikken. Heeft uw aanvraag voor een interim management oplossing haast? Onze consultants helpen u uiteraard ook graag buiten kantooruren.

Altijd persoonlijke begeleiding

Een interim management oplossing is maatwerk en vereist daarom goede begeleiding van onze consultant. Geheel in lijn met onze manier van werken en kernwaarden streeft hij naar persoonlijke en zorgvuldige begeleiding. De consultant is uw contactpersoon bij Terra die voor u gedurende de gehele opdracht de vinger aan de pols houdt. Hij of zij evalueert de plaatsing tussentijds met u en de interimmer, bij voorkeur eens in de twee maanden, en stuurt de opdracht in overleg bij. Zo zorgen we dat uw interim management oplossing past als een maatpak.

Onze fee
In nagenoeg alle gevallen kunnen wij voor u de juiste interimmanager vinden.
U kunt ervoor kiezen om – tegen betaling van een eenmalige fee – de contractuele verplichtingen met de gekozen interimmanager zelf op u te nemen. Een andere keuze is dat wij de contractuele verplichtingen met de interimmanager op ons nemen en u maandelijks een declaratie sturen met een tarief voor de gewerkte uren inclusief onze opslag. In dat geval sluit u een contract met Terra Management Search en niet met de interimmanager.